Menü
  felhasználó
  esemény
  regisztráció
  segítő
  fős technikai stáb

Kavics Kupa

Jól működtök csapatban? Szeretitek a gondolkodtató matekfeladatokat? Kipróbálnátok magatokat egy igazi fazekasos színvonalú versenyen?

Ne várjatok, jelentkezzetek most a március 14-én megrendezésre kerülő Kavics Kupára!

 

A matematika munkaközösség idén a kavicskupa@fazekas.hu e-mail címre várja a csapatok nevezését a csapatkapitány és a tagok nevének és osztályának, valamint a csapatnévnek a feltüntetésével. Minden csapatnak 7 főből kell állnia, és legalább 2-2 fiút és lányt kell tartalmaznia. C osztályokból legfeljebb 4, azonos osztályból 3 és azonos évfolyamról 4 diák lehet egy csapatban.

 

Bővebb információkért keresd az alábbi oldalt:

http://matek.fazekas.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=427:kavics-kupa-2017&catid=38&Itemid=189

Kis Kavics Kupa

Idén is megrendezésre kerül 7-8. évfolyam nagysikerű természettudományi vetélkedője. A Kis Kavics Kupa egyedülálló lehetőséget kínál, hogy megmutassátok tudásotok. Ahhoz, hogy sikeresek legyetek nem elég, hogy csapatként kiválóan kell együttműködnötök, de otthonosan kell mozognotok minden természettudományban, hiszen kérdések lehetnek matematikából, fizikából, kémiából, biológiából és földrajzból is. Jelentkezzetek most és szálljatok versenybe!

 

Hogyan jelentkezhettek?

1. Állítsátok össze 5 főből álló csapatotokat, melyben legalább 2 hetedikesnek, legalább 2 lánynak és legfeljebb 2 C osztályosnak kell lennie!

2. Írjátok fel olvashatóan egy A5-ös lapra a csapattagok neveit és osztályait! Válasszatok egy csapatnevet és jelöljetek ki egy futárt a csapatból! Ezeket is tüntessétek fel a lapon!

3. Juttassátok el a lapot Erős-Honti Julianna tanárnőnek vagy helyezzétek el a tanárnő fakkjában a tanáriban!

+1. Ne izguljatok és jó versenyzést! A verseny időpontja 2017. március 13. 12:30-15:00, helyszíne az aula. Fontos, hogy legalább 15-20 perccel a verseny kezdete előtt megjelenjetek!